Vrijgezellenfeest Gelderland

Zo veel vrijgezellen, zo veel vrijgezellenfeesten. Voor een vrijgezellenfeest in Gelderland is er tegenwoordig voor ieder wat wils. Van sportief tot culinair, van cultureel tot eh…, wat meer ‘plat’. Maar weet je wat echt een onvergetelijke herinnering achterlaat aan jouw vrijgezellenfeest in Gelderland? Een vrijgezellenfeest bij Schrootstrijd! Hoezo wij dat durven te beweren? Dat doen wij niet. Dat zeggen de deelnemers aan de Schrootstrijd zélf!

Vrijgezellenfeest op de Veluwe

Bij een vrijgezellenfeest op de Veluwe denk je waarschijnlijk niets als eerste aan een hele hoop schroot. En toch is dat precies wat Schrootstrijd behelst: schroot, zo ver het oog reikt. En machines, gereedschap, en een hele hoop lol. Want bij Schrootstrijd ga ja samen aan de slag om een onvergetelijk bruidscadeau te maken voor het gelukkige stel. De lol van het samen maken, zal nog lang na de bruiloft blijven hangen. Wat gaan jullie maken tijdens het vrijgezellenfeest op de Veluwe?

Origineel vrijgezellenfeest

Je kunt natuurlijk tijdens een vrijgezellenfeest gaan karten, midgetgolfen, bowlen… Ook supergezellig! Maar samen iets maken, iets creëren als blijvende herinnering aan die geweldige dag: dat is wel heel leuk. Dus trek die stevige schoenen aan (of neem ze mee zodat je ze hier kunt verruilen met je pumps) trek die overall aan (hebben we hier voor je, net als oordoppen, handschoenen en veiligheidsbrillen) en maak er wat moois van. Samen!

Vrijgezellenfeest vol schroot

De Schrootstrijd is een perfect uitje voor een vrijgezellenfeest. Zowel voor kleine als voor grote groepen. We kunnen met gemak groepen van 125 deelnemers hosten. Dus breek je hoofd niet langer over het vinden van een originele bestemming van je vrijgezellenfeest. Kom naar de Veluwe, en de Schrootstrijd doet de rest! Wat gaan jullie voor het gelukkige paar maken van een hoop schroot?

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €124,75 p.p. 26 – 125 pers €109,75 p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €70,- p.p. 26 – 125 personen €65,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Stamppotbuffet €26,50
Luxe BBQ €32,50 
Slopersmaaltijd €18,50
Stoere mannenbuffet €27,50

Vlees noch vis € 31,50 

Vraag hier uw reservering aan

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €82,50 p.p. 26 – 125 personen €80,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een gezellige borrel van één uur met nootjes op tafel en vier warme en koude borrelhapjes

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €88,50 p.p. 26 – 60 personen €83,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €97,50 p.p. 26 – 125 personen €92,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 – 125 personen €79,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €19,75 p.p.

Vraag hier uw reservering aan

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje