Contact

U kunt via de onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Veel antwoorden op uw vragen kunt u echter ook vinden op de pagina veelgestelde vragen.

Mocht uw vraag er niet tussen staan of wilt u graag contact met ons opnemen, dan kunt u via deze link een mail sturen.

Adres en telefoon

Adres

 Veldweg 5 6952 GX Dieren (Gld.)

Telefoon

Fax

 0313 450 447

Schrootstrijd is een onderdeel van De Spelerij.

Routebeschrijving

Vanuit Apeldoorn:
Als u langs het kanaal Dieren binnenkomt volgt u de borden ‘Crematorium’. Wanneer u bij het crematorium bent rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.
Vanuit Arnhem:
Als u in Dieren binnenkomt 1ste stoplicht links. Borden richting ‘Crematorium’ volgen (het spoor over). Wanneer u bij het crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.
Vanuit Zutphen:
Als u Dieren binnenkomt 1ste stoplicht rechts, borden richting ‘Crematorium’ volgen. Wanneer u bij het crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Openbaar Vervoer

Vanuit het treinstation Dieren neemt u bus lijn 43, richting Apeldoorn. Bij de halte ‘Crematorium’ uitstappen. Dan loopt u de Imboslaan in richting van het crematorium. Aan het einde van de weg loopt u met de weg mee naar links en ziet u de Spelerij.

Meer informatie over trein en bus vindt op www.9292.nl. Vanaf station Dieren rijdt ook de buurtbus naar De Spelerij.

 

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje