Bedrijfsuitje Veluwe

Bij een bedrijfsuitje op de Veluwe denk je waarschijnlijk niet als eerste aan een hele hoop schroot. Toch is dat precies wat Schrootstrijd behelst: schroot, zo ver het oog reikt. En machines, gereedschap, en een hele hoop lol. We weten nu al: jij gaat in jouw bedrijf hoge ogen gooien als bedenker van het leukste bedrijfsuitje op de Veluwe! Veel leuker dan Schrootstrijd vind je ze namelijk niet.

Personeelsuitje Veluwe

Bij Schrootstrijd ga je tijdens je personeelsuitje op de Veluwe afhankelijk van de groepsgrootte samen of in teamverband aan de slag om een onvergetelijke creatie te maken. Een blijvende herinnering aan dat te gekke personeelsuitje op de Veluwe. De lol van het samen maken, zal nog lang blijven hangen. Wat gaan jij en je collega’s maken tijdens jullie personeelsuitje?

Wat is Schrootstrijd?

Veel personeelsuitjes draaien om samen met collega’s dingen dóen. Karten, bowlen, paintballen, midgetgolfen… Zeker, hartstikke gezellig. Echter, samen dingen máken voegt nog een extra dimensie aan het teamgevoel toe. Je bent van elkaar afhankelijk, stemt onderling af wie welke taak gaat uitvoeren en helpt elkaar waar nodig. En aan het eind van de dag staat, ligt of rijdt er iets. Samen werken aan een bijzonder of juist bizar ontwerp tijdens je personeelsuitje doet iets met jou en je collega’s. Ook als jullie al heel lang samenwerken. Elkaar nog beter leren kennen, terwijl je de grootste lol hebt: dát is Schrootstrijd!

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €89,50 p.p. 26 – 125 personen €84,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een borrel van één uur met een nootje en u krijgt vier warme en koude borrelhapjes

Vraag hier uw reservering aan

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €70,- p.p. 26 – 125 personen €65,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Stamppotbuffet €26,50
Luxe BBQ €32,50 
Slopersmaaltijd €18,50
Stoere mannenbuffet €27,50

Vlees noch vis €31,50

Vraag hier uw reservering aan

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €97,50 p.p. 26 – 125 personen €92,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €88,50 p.p. 26 – 60 personen €83,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 – 125 personen €79,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €19,75 p.p.

Vraag hier uw reservering aan

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €124,75 p.p. 26 – 125 pers €109,75 p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje