Bedrijfsuitje Gelderland

Een origineel, actief en verrassend bedrijfsuitje in Gelderland? Schrootstrijd! Een creatief, teambuildend en spannend bedrijfsuitje in Gelderland? Schrootstrijd! Een uitdagend, fantasierijk en ongewoon bedrijfsuitje in Gelderland? Schrootstrijd! Misschien dat je denkt: jaja, dat zal wel. Één bedrijfsuitje kan nooit al deze ingrediënten bevatten. Dat klopt, een bedrijfsuitje niet nee. Maar Schrootstrijd wel.

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Schrootstrijd is een bedrijfsuitje op de Veluwe dat energie geeft. Tijdens Schrootstrijd kruip je uit je hoofd en laat je die handen flink wapperen. Samen met je collega’s maak je de meest crazy ontwerpen. Met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… En een hele hoop schroot. Met z’n allen gaan jullie de handen uit de mouwen steken om een supertoffe creatie te maken. Het leukste bedrijfsuitje op de Veluwe? Schrootstrijd!

Bedrijfsuitje vol uitdaging

Afhankelijk van de wensen, het soort bedrijf en de technische kwaliteit van de groep bedenken we samen een leuke opdracht. Er hoeft niet per se een wedstrijdelement aan gekoppeld te zijn, maar dat maakt het creatieve proces wel uitdagender. Welke groep levert het meest waanzinnige resultaat af? Niet dat er die dag verliezers zijn. Iederéén wint tijdens een bedrijfsuitje aan de Schrootstrijd. Want samen bouwen was nog nooit zo leuk. Dus trek die overalls aan, zet die laskap op en ga!

Bedrijfsuitje vol schroot

De gemaakte ‘kunstwerken’ die we in de loop der jaren voorbij hebben zien rijden en vliegen, lopen uiteen van een windturbine op wielen tot een ‘heuse’ racewagen. En alles daartussen. Wat gaan jullie maken van een hoop schroot? De Schrootstrijd is een perfect uitje voor zowel kleine als grote groepen. We kunnen met gemak groepen van 125 deelnemers hosten. Dus breek je hoofd niet langer over het vinden van een geschikt bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Kom naar de Veluwe, en de Schrootstrijd doet de rest!

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 – 125 personen €79,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €19,75 p.p.

Vraag hier uw reservering aan

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €65,- p.p. 26 – 125 personen €60,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Stamppotbuffet €26,50
Luxe BBQ €32,50 
Slopersmaaltijd €18,50
Stoere mannenbuffet €27,50

Vlees noch vis €31,50 

Vraag hier uw reservering aan

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €89,50 p.p. 26 – 125 personen €84,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van één uur borrelen met een nootje en u krijgt vier warme en koude borrelhapjes

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €88,50 p.p. 26 – 60 personen €83,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €97,50 p.p. 26 – 125 personen €92,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €124,75 p.p. 26 – 125 pers €109,75 p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje