Bedrijfsuitje Arnhem

Losgaan te midden van een hele hoop schroot. Klinkt dat als echt iets voor jou en je collega’s? Dan is Schrootstrijd het perfecte bedrijfsuitje in Arnhem. Samen gaan jullie aan de slag met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… Wees gerust: veiligheid staat voorop bij de Schrootstrijd. Dus iedereen vanaf 18 jaar die een uitdagend én verbindend bedrijfsuitje in Arnhem zoekt: Schrootstrijd is het antwoord!

Het leukste bedrijfsuitje

Je kunt natuurlijk tijdens je bedrijfsuitje gaan karten, midgetgolfen, bowlen… Ook supergezellig! Maar samen iets maken, iets creëren dat je mee naar het bedrijf kunt terugnemen als blijvende herinnering aan die geweldige dag: dat is wel heel leuk. Dus trek die stevige schoenen aan (of neem ze mee zodat je ze hier kunt verruilen met je pumps) trek die overall aan (hebben we hier voor je, net als oordoppen, handschoenen en veiligheidsbrillen) en maak er wat moois van. Samen met je collega’s!

Competitief bedrijfsuitje

Afhankelijk van de wensen, het soort bedrijf en de technische kwaliteit van de groep bedenken we samen een leuke opdracht. Aan die opdracht hoeft niet per se een wedstrijdelement gekoppeld te zijn, maar de ervaring is dat dat een extra dimensie aan het bouwproces geeft. Al kent de Schrootstrijd geen verliezers. Iederéén wint tijdens een bedrijfsuitje aan de Schrootstrijd. Vanwege de lol van het samen bouwen. Dat dat zó leuk zou zijn; grote kans dat je dat nooit had verwacht.

Bedrijfsuitje vol schroot

De gemaakte ‘kunstwerken’ die we in de loop der jaren voorbij hebben zien rijden en vliegen, lopen uiteen van een windturbine op wielen tot een ‘heuse’ racewagen. En alles daartussen. Wat gaan jullie maken van een hoop schroot? De Schrootstrijd is een perfect uitje voor zowel kleine als grote groepen. We kunnen met gemak groepen van 125 deelnemers hosten. Dus breek je hoofd niet langer over het vinden van een geschikt bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Kom naar de Veluwe, en de Schrootstrijd doet de rest!

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 – 125 personen €79,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €19,75 p.p.

Vraag hier uw reservering aan

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €70,- p.p. 26 – 125 personen €65,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Stamppotbuffet €26,50
Vlees noch visbuffet €31,50
Luxe BBQ €32,50 
Slopersmaaltijd €18,50
Stoere mannenbuffet €27,50

Vraag hier uw reservering aan

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €89,50 p.p. 26 – 125 personen €84,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een borrel bij onze buren. U gaat één uur borrelen met keus uit pils, wijn, frisdrank en binnenlands gedestilleerd. Op tafel staat een nootje en u krijgt vier warme en koude borrelhapjes

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €88,50 p.p. 26 – 60 personen €83,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €97,50 p.p. 26 – 125 personen €92,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €124,75 p.p. 26 – 125 pers €109,75 p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje