Bedrijfsuitje Apeldoorn

Je bent opgezadeld met de taak om een origineel bedrijfsuitje in Apeldoorn te verzinnen. Of je hebt je zelf opgeworpen het bedrijfsuitje van dit jaar te organiseren. In beide gevallen hebben wij goed nieuws voor je: jij gaat in jouw bedrijf hoge ogen gooien als bedenker van een echt origineel bedrijfsuitje in Apeldoorn! Veel origineler dan Schrootstrijd vind je ze namelijk niet. Wedden dat er nog lang wordt nagepraat over die te gekke dag?

Schrootstrijd: een leuk personeelsuitje in omgeving Apeldoorn

Veel personeelsuitjes in Apeldoorn draaien om samen met collega’s dingen dóen. Karten, bowlen, paintballen, midgetgolfen… Zeker, hartstikke gezellig. Echter, samen dingen máken voegt nog een extra dimensie aan het teamgevoel toe. Je bent van elkaar afhankelijk, stemt onderling af wie welke taak gaat uitvoeren en helpt elkaar waar nodig. En aan het eind van de dag staat, ligt of rijdt er iets. Dat samen werken aan een bijzonder of juist bizar ontwerp tijdens je personeelsuitje in Apeldoorn doet iets met jou en je collega’s. Ook als jullie al heel lang samenwerken.

Geschikt bedrijfsuitje voor jou en je collega’s

Het bijzondere van Schrootstrijd zit ‘m in de teamprestatie. Dat maakt het tot zo’n geschikt bedrijfsuitje voor jou en je collega’s! Als je verder kijkt dan de plasmasnijders, kolomboren en stapels schroot zie je de ingrediënten die aan de basis staan van goed teamwork. Want alleen sámen kun je met de aanwezige gereedschappen en materialen iets moois maken. Alleen samen kom je tot een prestatie die in niets lijkt op de output van een reguliere. Alleen samen kun je zo’n lol hebben om en trots zijn op een gezamenlijke prestatie. Zelfs al het eindresultaat er niet uitziet!

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 – 125 personen €79,50 p.p. excl. 21% BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €19,75 p.p.

Vraag hier uw reservering aan

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €70,- p.p. 26 – 125 personen €65,-  p.p. excl. 21% BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Stamppotbuffet €26,50
Stoere mannenbuffet €27,50

BBQ €32,50 

Slopersmaaltijd €18,50
Vlees noch vis €31,50

Vraag hier uw reservering aan

Kunstwerk-arrangement

10 tot 25 pers. €89,50 p.p. 26 – 125 personen €84,50  p.p. excl. 21% BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een gezellige borrel bij onze buren met een nootje en u krijgt vier warme en koude borrelhapjes .

Vraag hier uw reservering aan

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €88,50 p.p. 26 – 60 personen €83,50 p.p. excl. 21% BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoom afblazen tijdens Slopersmaaltijd bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €97,50 p.p. 26 – 125 personen €92,50  p.p. excl. 21% BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting genieten van een Stoere mannenbuffet bij onze “buren”.

Vraag hier uw reservering aan

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €124,75 p.p. 26 – 125 pers €109,75 p.p. excl. 21% BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Vraag hier uw reservering aan.

Vrijgezellen Feest

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd.

Eten & Drinken

Op een lege maag kun je niet strijden, bekijk ons aanbod van overheerlijke maaltijden.

 

Vriendenuitje