Schrootstrijd

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Nuon

“Bedankt voor de foto’s en vooral de hele leuke actieve dag! Echt iedereen heeft genoten om lekker te knutselen en de strijd met elkaar aan te gaan.”

Bedrijfsuitje Gelderland

Wie op zoek is naar een bedrijfsuitje in Gelderland heeft een ruime keuze. De streek biedt prachtige natuur en een rijke culturele geschiedenis, maar wie verder kijkt ziet dat er meer dan genoeg opvallende en originele manieren zijn om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren. Een voorbeeld dat er echt uitspringt is de Schrootstrijd, waarin teams aan de slag gaan om uit een berg schroot, machineonderdelen en ander materiaal een uniek voertuig te bouwen om tegen het andere team mee te racen.

Een uniek Bedrijfsuitje in Gelderland 

Een dag vol creativiteit, actie, competitie, samenwerking en vooral plezier, dat vindt u in Dieren, aan de rand van de Veluwe. Een team van gespecialiseerde begeleiders staat voor u klaar. Zij dagen u samen met uw team, collega's, of taakgroep uit om er letterlijk samen iets van te maken. Op het terrein van De Spelerij gaat u samen aan de slag in de Schrootstrijd. Een werkplaats vol inspirerende losse onderdelen staat klaar: u voelt zich al snel als een kind in de snoepwinkel! Dit is ongetwijfeld het meest uitdagende bedrijfsuitje in heel Gelderland, dus trek aan die overall en stroop de mouwen op, want in de Schrootstrijd ontdekt u dat iedereen zijn of haar eigen steentje bij kan dragen.

Scrapheap Challenge

De Schrootstrijd is geïnspireerd door het populaire Discovery-programma Scrapheap Challenge. Uw collega's en u krijgen een geheel verzorgd programma aangeboden van één of twee dagdelen, eventueel compleet met buffet nadat de strijd beslecht is. Haal alles uit uw team wat erin zit en ontdek welke onvermoede creatieve bronnen u aanboort. Wie neemt de leiding? Wie innoveert? Wie gaat meteen aan de slag en wie begint eerst een plan te bedenken? Wie ziet de kansen en wie is de realist? Wie neemt de meest fantastische uitvinding mee naar huis als trofee? Tijdens de Schrootstrijd vliegen de vonken eraf: dit is absoluut het meest constructieve bedrijfsuitje dat Gelderland te bieden heeft! 

Vrijgezellenfeest kunstwerk arrangement

10 tot 25 pers € 60,- p.p. 26 – 125 pers €55,- p.p.

Kent u de uitspraak: 'Something old, something new, something borrowed, something blue'? Het is een oude traditie voor een bruid om iets oud, iets nieuws, iets wat geleend is en iets blauws te krijgen. Leuk om samen met z'n allen hier iets voor te bedenken of zelf een van de onderdelen te geven. Wanneer je samen een kunstwerk gaat maken van oude materialen ben je al een heel eind! Je maakt met alle vrienden een huwelijkscadeau voor het echtpaar waarbij iedereen meewerkt. Voor en tijdens de workshop schenken wij geen alcohol.

Bij minder dan 10 deelnemers betaalt u € 600,- totaal.

Kunstwerk-arrangement

14 tot 25 pers. €80,- p.p. 26 - 60 personen €77,-  p.p. excl. BTW

Om 10.00 uur starten we met De Schrootstrijd. U maakt samen met uw collega’s een kunstwerk van schroot. U mag zelf kiezen aan welk thema u wilt werken. Misschien wel een bijzonder object voor in uw kantoortuin of voor in de ontvangsthal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na al deze creativiteit gaat u afsluitend genieten van een luxe High Tea met uitzicht op de IJssel.

Kettingreactie-arrangement

10 tot 25 pers. €84,50 p.p. 26 - 125 personen €79,50  p.p. excl. BTW

Bouw met uw collega’s samen aan een grote kettingreactie. Samenwerken staat hierbij centraal. Dit arrangement is een aanrader tijdens een training. Het spel van oorzaak en gevolg zorgt voor de samenwerking tussen alle teams. Om 12.00 uur start u met De Schrootstrijd en om 16.00 uur eindigt de dag met test van de baan; de test van uw team! Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Hierna gaat u als afsluiting samen een Veluwsdiner bereiden bij onze “buren”.

Lunches

  • Snelle lunch €11,- per persoon

Witte en bruine bolletjes (3 p.p.) met een eigen gemaakt sausje, sla en diverse soorten beleg: belegen kaas, ham, kipfilet, salami en een broodje kroket met mayo of mosterd met daarbij koffie en thee.

  • Luxe broodtaarten lunch €15,50 per persoon

Heerlijke rijkelijk belegde brood “taart punten” met verschillende soorten streek producten waaronder Veluwse Coppa ham, paté uit onze streek, en verschillende soorten kazen. Ook kunt u genieten van lekkere bospaddenstoelensoep. Als warm gerecht serveren wij warme kipsalade. Met daarbij biologische appelsap en sinaasappelsap mag niet ontbreken.

De grootste uitdaging

10 tot 25 pers €119,- p.p. 26 - 125 pers €104,- p.p. excl. BTW

Vindt u 4 uren bouwen te kort? Bij dit arrangement werkt u 6 uur in de werkplaats van De Schrootstrijd. De opdracht is hierbij uitdagender. Meer tijd voor testen en aanpassingen, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Tussendoor een lekkere lunch en in de ochtend koffie/thee/fris met iets lekkers.

Blijven slapen

Wordt het laat en/of gezellig? Wanneer u wilt kunt u ook blijven overnachten bij onze "de buren" vanaf €23,- p.p.p.n.

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €60,- p.p. 26 - 125 personen €55,-  p.p. excl. BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Het-net-uit-je-bed-arrangement

10 tot 25 pers. €69,50 p.p. 26 - 125 personen €64,50 p.p. excl. BTW

Na een heerlijk ontbijt bij onze “buren” van 8.30 uur – 9.30 uur starten we om 10.00 uur lekker fris met de Schrootstrijd. U gaat creatief de strijd aan tegen elkaar. Lassen staat centraal. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Om 14.00 uur eindigt de dag met een wedstrijd. Optioneel kunt u afsluiten met een uitgebreide lunch voor €15,- p.p.

Vrijgezellenfeest trouwauto

10 tot 25 pers € 60,- p.p. 26 – 125 pers €55,- p.p.

Wilt u een keer een volledig ander en stoer vrijgezellenfeest? Begin de dag met een schrootstrijd. U maakt in teams een trouwauto voor op de bruiloft met een wedstrijd tussen de “auto’s”. U komt daarbij langs de trouwringen, bruidsboeket en natuurlijk de bruid! Voor en tijdens de workshop schenken wij geen alcohol.

Bij minder dan 10 deelnemers betaalt u € 600,- totaal.

Schrootstrijd met diner

10 tot 25 pers. €60,- p.p. 26 - 125 personen €55,-  p.p. excl. BTW en diner

Om 13.00 uur start u met De Schrootstrijd. Een workshop waarbij creativiteit en samenwerken centraal staat. De opdracht wordt samen met u bedacht, passend bij uw groep. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop om 17.00 uur vertrekt u naar onze “buren” voor een diner. U heeft keuze uit:

Frisse-wind-door-je-team-arrangement

10 tot 25 pers. €82,50 p.p. 26 - 125 personen €77,50 p.p. excl. BTW

Is het tijd om eens een frisse wind door uw team te laten waaien? U gaat met hergebruikte materialen, een op wind aangedreven voertuig bouwen. De wind en uw creativiteit bepalen welk team gaat winnen. Tussendoor een korte pauze met koffie/ thee/ fris en iets lekkers. Na afloop stoomafblazentijdens het diner bij onze “buren”.